Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da Red Bull Jump and Freeze etkinlikleri kapsamında yarışmacılar ilginç kıyafetleriyle soğuk havada buz gibi suya atladı.
Kış sporlarıyla kostümlü eğlenceyi ve adrenalini buluşturan Red Bull Jump and Freeze Uludağ Beceren Pisti’nde yapıldı. Eğlenceli yarışmada katılımcılar sadece soğuk havaya değil, buz gibi sulara meydan okudu. Kendi tasarladıkları eğlenceli kostümleri giyip karlı havada Uludağ’da kayarak buz gibi suyla dolu havuza 26 takımdan 61 kişi atladı. Yarışmacılar arasından en dikkat çekici performansı sergileyen Gökhan Sezer, Serhat Taş ve Uğur Güner’den oluşan ‘Kar Prensesleri’ ekibi birinci oldu. En iyi kostüm ödülünü ise ‘Ninja Turtle’ elbisesiyle Hüseyin Can Ağdemir’in aldı. ’Ölü Gelin Viktor’ ekibi ikinci, ’Uludağ Ice Grup’ ise yarışmada üçüncü oldu.
Yarışmacılar, snowboard, kayak ekipmanları, oyuncak bisiklet, kızak ve şişme boz gibi malzemelerle 50 metrelik pistte kayarak gelip suya atlamaları izleyicilere eğlenceli anlar oluşturdu. Yarışmacıların giydiği eğlenceli kıyafetler de etkinliğin şov unsurunu güçlendirdi. Kendine has kostümleriyle rampadan uçup soğuk suya dalan yarışmacılar Uğurkan Erez, Bilge Öztürk, Koray Candemir ve Çiçek Güney tarafından oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi jürinin puanlarını belirledi. Soğuktan buz kesen tüm katılımcılar yarışmadan sonra partide ısınarak eğlenceyi sürdürdü.
Buz gibi sudan çıkan yarışmacılar, programın çok eğlenceli olduğunu ifade etti. Ayrıca yarışmacılar, suyun buz gibi olduğunu da söyledi.