Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı Ali Özbayram, ziyaret ettiği ilçelerde milletvekili gibi karşılanıyor.
Milletvekili aday adaylığı çalışmaları kapsamında Manisa ve ilçelerinde teşkilat ziyaretlerini sürdüren Ali Özbayram, Manisa’nın ve ülkenin çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını anlatıyor. Ülkücü geçmişi ve çalışmaları ile tanınan Özbayram, Manisa’nın öz evladı olduğunu gururla ifade ederek, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurguluyor.
Ziyaretlerinde, kendisinin yeterli bilgi ve donanıma sahip olduğunu belirten Özbayram; "Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağımızı; bunu başardığımız ölçüde aziz milletimizin acil çözüm bekleyen sorunlarına el atmada, ülkemizi yakından ilgilendiren konularda halkımızı bilgilendirmede, tüm gayretimizle çalışacağımızı beyan ediyorum. Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri ülkemiz için bir kader seçimidir. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız. Türk Milleti’nin ve demokrasinin kurtuluşunu uzaklarda aramaya gerek olmadığına inanıyoruz. Bunun için yakın ve uzak tarihimize dikkatlice bakmak, yaşanılan tecrübelerden gerekli dersleri çıkarmak şarttır. Önce Allah’a sonra hemşehrilerime kendimi emanet ederek, çıktığımız bu kutsal yolda hayır dualarının en büyük yardımcım olduğuna inanıyorum’’ dedi.