İhlas Vakfı Heyeti, İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Mürsel Sarı’yı İstanbul Taksim’de bulunan Vakfılar Bölge Müdürlüğünde ziyaret etti.
Görüşmede, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, Başkan Yardımcısı Tahsin Ekinci, Hukuk Müşaviri Selçuk Baysal ve İdari İşler sorumlusu İbrahim Dayan hazır bulundu.
Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, İhlas Vakfı heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade etti. Sarı, Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak amaçlarının topluma faydalı ve hayırlı hizmetler etmek olduğunu söyleyerek, vakıf demenin Allah’a kurbet demek olduğunun altını çizdi.
İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay’da, Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek İhlas Vakfı’nın yurtiçi ve yurtdışındaki hizmetlerinden bahsetti. Okyay; Türkiye genelinde otuz üç öğrenci yurdu, kırk civarında öğrenci pansiyonu ile üç bin, yurt dışında da onbeş öğrenci yurdu ile beş yüz civarında öğrenciyi yurtlarında barındırdıklarını ifade etti. Okyay ayrıca, yurtlarda barınan öğrencilere dünya ve ahirette faydası olacak milli, manevi, tarihi, kültürel bilgiler verilerek, memleketine, milletine ve insanlara faydalı birer fert olarak yetiştirildiğini ifade etti.
Görüşmenin sonunda İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı’ya günün hatırası olarak bir tablo hediye etti.