Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübü üyesi bir grup öğrenci, kendi çaldıkları enstrümanlar eşliğinde Çanakkale Türküsü’nü seslendirdi.
Kocaeli Üniversitesi öğrenci kulüplerinden olan Müzik Kulübü’ne üye olan bir grup öğrenci, Çanakkale Türküsü’nü seslendirdi. Kendi çaldıkları enstrümanlar eşliğinde Çanakkale Türküsü’nü seslendiren öğrenciler Tuğçe Topdemir, Begüm Yiğit, Mesut Çakır, Yalçın Yakar, Tugay Sarıer Duygu Genç, Mutlu Aksu, Merve Tekin, Yunus Emre Gök, Hikmet Artun Gacar, Kazım Armağan, Selma Mengü ve Emrecan Albayrak çektikleri vidyolar ile türküyü bir klip haline getirerek sosyal medyada paylaştı. Çanakkale Türküsü’ne yaptıkları uyarlama ile sosyal paylaşım sitelerinde Kocaeli Üniversitesi öğrencileri tarafından çok beğenilen Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübü üyesi öğrencilerinin yaptığı vidyo, bir anda sosyal medyanın en çok paylaşılan vidyolardan biri haline geldi.
Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Tokmak, “Kocaeli Üniversitesi eğitiminin yanı sıra öğrenci kulüplerinin etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren üniversitelerden bir tanesi. Üniversite içerisindeki 92 aktif öğrenci kulübümüz ile arkadaşlarımızın sosyal olarak da gelişimlerini sağlamaya çalışıyoruz. Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübü’nü de yaptıkları çalışmadan ötürü tebrik ediyorum. Kocaeli Üniversitesi’nin ismini bu gibi güzel işlerle duyurmak bizim açımızdan gurur verici bir olay” ifadelerini kullandı.