PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'da Onur Okan, haftalar sonra ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor.
Teknik sorumlu Ayhan Akman'ın, 3-0 geriye düştükten sonra 6-5 kazanılan Adana Demirspor maçında 25'inci dakikada oyuna girdikten sonra 3 gol, 2 asistlik müthiş bir performans sergileyen Onur'u as kadroda tercih edeceği öğrenildi.
Son olarak Şanlıurfaspor deplasmanında 11'de forma giyen ve 5 haftadır yedek kulübesinde görev bekleyen tecrübeli futbolcu, Ayhan Akman yönetiminde ilk kez as kadroya girecek. Bucaspor derbisinde cezalı Ramazan'dan yararlanamayacak oylan Ayhan Akman, stoperde Cenk-Mehmet Yiğit ikilisini görevlendirerek Rıdvan'ı defansın sağına çekmeyi, Onur'u ise orta alanda oynatmayı planlıyor.
ŞİMŞEK HUZUR BULAMADI
Karşıyaka'dan şok bir kararla ayrılıp Antalyaspor'a teknik sorumlu olduğu için eleştirilen Yusuf Şimşek, yeni kulübünde de huzur bulamadı. Genç teknik adam, iç sahada 3-2 kaybedilen Altınordu maçında taraftarın küfürlü tepkisine hedef olurken, Yusuf Şimşek'le küfreden grup arasında tartışma çıktı.
Antalyaspor'daki kötü gidişin ardından yönetim, istifaya davet edilirken 27nci Başkan Mehmet Aygün, görevden ayrıldığını açıkladı. Süper Lig'i hedefleyen Antalyaspor, Yusuf Şimşek yönetimindeki 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Bu arada Karşıyaka ile Antalyaspor arasındaki fark 4 puana indi.