Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde Ömer Süslü başkan seçildi. 

MHP Samsun İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi Fuariçi’nde bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Ömer Süslü ve Erkan Avcı’nın yarıştığı kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Samsun Milletvekili Celalettin Şimşek, mevcut MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede 532 delege oy kullandı. 4 oyun geçersiz sayıldığı kongrede 319 oy alan Ömer Süslü başkan olurken, Erkan Avcı ise 209 oyda kaldı.
Kongrede bir konuşma yapan Ömer Süslü, “Ülkücülerin inandıkları şeyleri engelleyecek hiç bir kuvvetin olmadığını iyi biliyoruz. ‘Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir’ diyen başbuğ Alparslan Türkeş’in dava arkadaşları olarak bizler birbirimizi sevmek zorundayız. Sevgimizi kaybettiğimizde her şeyimizi kaybettiğimizin farkına varmak mecburiyetindeyiz. Bunu başardığımızda da önümüzde hiçbir engelin duramayacağı da çok açıktır. Atalarımızın da dediği gibi ‘ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.’ Türk milliyetçileri geçmişte bunun örneğini her zaman vermiştir, vermeye de devam edecektir. Derdimize hemdert olanlar kutlu yürüyüşümüz, kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.