Akhisar Belediyespor’da yeni teknik direktör Roberto Carlos, bugün Ege temsilcisi ile sözleşme imzaladı. Carlos, yaptığı açıklamada, "Kendime özel projelerim var. Devre arasını iyi değerlendirip, takviye yapıp, takımı daha iyi yerlere taşımak benim hedefim” dedi.
Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük görevine Roberto Carlos’u getiren Akhisar Belediyespor, Brezilyalı teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, bugün kendileri adına çok önemli bir gün olduğunu ifade ederek, “Carlos hocamızla 2014-2015 sezonu ve 2015-2016 sezonunda futbolda beraber yürüyeceğiz. Hem kendisine başarılar diliyorum hem de kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
CARLOS: "AKHİSAR’I ÜST SIRALARA TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ"
Akhisar Belediyespor’da yeni teknik direktör Roberto Carlos ise imza törenine yaptığı açıklamada, “Bana verdikleri şanstan dolayı başkana ve kulübe teşekkür ediyorum. İkinci yarıda Akhisar’ı iyi yerlere taşımak hedefimiz. Akhisar’ı inşallah sezon sonunda üst sıralara taşımayı hedefliyoruz. Akhisar’ı sezon başından beri takip ediyorum. Kendime özel projelerim var. Devre arasını iyi değerlendirip, takviye yapıp, takımı daha iyi yerlere taşımak benim hedefim” diye konuştu.
Futbolcularla konuşup Avrupa hedefini onlara aşılamak istediğini belirten Brezilyalı teknik adam, “Bu konuda iyi bir çalışma gerçekleştirerek iyi yerlere gelmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.
"BEN KENDİ İMKANLARIMLA TAKIMI TAŞIMAK İSTİYORUM"
Dün başkan Eryüksel ile özel görüşme fırsatı bulduğunu dile getiren Carlos, “Önümüzdeki iki haftayı iyi değerlendirip, ona göre eksikleri belirleyip bir plan yapmayı düşünüyoruz. Öncelikle bu sezonu iyi bitirmemiz gerekiyor. Sezon başında da başkanla oturup takımın eksiklerini belirleyip transfer yapmayı planlıyoruz. Ben kendi imkanlarımla takımı taşımak istiyorum. Akhisar iyi oyunlarına rağmen puanlar alamadı. Bu maçlarda ya kaybetti ya da berabere kaldı. Benim istediğim oyun topa hakim olmak, takım olarak potansiyelin üzerine çıkmak istiyoruz. Defansif anlamda bir hoca değilim. Hem defansif hem de ofansif oyunu iyi oynayan bir takımı aşılamaya geldim” açıklamalarında bulundu.