Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()
ROTASYONA GİTTİ
Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, Elazığspor yenilgisinin ardından beklendiği gibi kadroda revizyona gitti. Tecrübeli teknik adam Adanaspor sınavında sağ bekte Abdurrahman'ın yerine Okan'a, stoperde Hüseyin Tok'un yerine Glumac'a, orta sahada Eray'ın yerine Abdülhamit'e yer verdi. Kerim ve Dilaver de ilk kez ilk 11'de yeraldı.
KARİKARİ KADRODA
İlk 4 haftanın değişmez isimleri kaptan Ragıp, Eray ve Abdurrahman, Adanaspor karşılaşmasında yedek soyundu. Elazığspor maçında 18'e alınmayan Karikari ise bu kez kadroya alındı. Balıkesirspor'un başarılı kalecisi Hırvat Vukovic de sahaya kaptan olarak çıktı.
BOŞLUKLAR VARDI
Balıkesirsporlu taraftarlar, maça yine ilgi göstermedi. Kapalı ve maratonda büyük boşluklar dikkat çekti. Kale arkasındaki tribünler de boş kaldı.
2 KİŞİLİK ADANASPOR TARAFTARI
Adanaspor için ayrılan tribünde ise sadece 2 kişi vardı. Maçın hafta içinde erken bir saatte oynanması da maça olan ilgiyi azalttığı öne sürüldü.
"SONSUZA KADAR MEMLEKET" PANKARTI
Balıkesirspor'un 10'Kolikler taraftar grubu, maç başlarken, "Kuva-yi milliye şehri, unutmaz şehitleri" ve "sonsuza kadar memleket" yazılı dev pankart açtı, ayrıca, "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan attı.