Ayşenur YAMAN/AKÇAKOCA (Düzce), () - DÜZCE'nin Akçakoca ilçesi'nde bir araya gelen Twingo marka otomobil tutkunları deniz kenarında kamp kurup tatil yaptı.
Her yıl farklı kentlerde bir araya gelen 'Twingo Fan Club' üyeleri bu kez 2 günlük tatil için otomobilleriyle Akçakoca'ya geldi. 'Geleneksel Türkiye Buluşmaları' adı altında otomobilleriyle yola çıkan Twingo tutkunları, 30 araçla geldikleri Akçakoca'nın sahil kenarındaki Edilli köyünde buluştu. İzmit, İstanbul, İzmir ve Samsun'dan gelen fan club üyeleri çadır kurarak iki gün tatil yaptı. Sosyal medya aracılığıyla tanışıp buluşan Twingo tutkunları sahilde eğlenip zevkli dakikalar geçirdi.
2007 yılından itibaren belirli dönemlerde etkinlikler düzenleyip buluştuklarını belirten Twingo Fan Club Başkanı Volkan Karakurt şöyle dedi:
"Şu an sosyal medya aracılığıyla tanışıp 500 üyeye ulaştık. Biz sadece fan club olarak kalmak istemedik ve sosyal projelerle yola çıktık. Şimdiye kadar bir dizi sosyal projeler yaptık. En son okul boyadık. İstanbul'a dödüğümüzde de Darülaceze'ye ziyarette bulunacağız."

FOTOĞRAFLI