AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye’de istikrar, güven ve huzurun sürmesi açısından önemli olduğunu söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında Köy Garajı esnafını, Derme Sulama Birliği’ni, Beydağı Konaklama Tesisleri’ni ve Doğanşehir’i ziyaret ederek, Esenlik temizlik işçileriyle yemekte bir araya geldi. Esnafların büyük ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Tüfenkci, “Bugün Türkiye’de bir proje uygulanıyor. ’AK Parti’yi tek başına hiçbir parti yenemiyoruz. Biz bir koalisyon oluşturalım. HDP’ye barajı geçirelim. MHP, HDP ve CHP ile ortak bir koalisyon oluşturalım’ diyorlar. Büyük fotoğrafları saklayacak, kaçıracak mazeretlerle bu koalisyonlara zemin hazırlıyorlar. MHP’ye vereceğiniz oy HDP’ye, HDP’ye verdiğiniz oy CHP’ye gidiyor. Bir de bunun üzerine bağımsızlar, paraleller derken, tamamı ’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirelim, AK Parti’yi indirelim, kim gelirse gelsin’ mantığı üzerinden bir siyaset izliyorlar. Bu seçimlerde vereceğiniz oy, istikrarın, güvenin ve huzurun devamı açısından çok önemli" diye konuştu.
Herkesin Türkiye’yi düşünerek oy vermesini isteyen Tüfenkci, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin ilerlemesini tüm hızıyla sürdüreceğini dile getirdi. Tüfenkci, Beydağı Konaklama Tesisleri’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Suriyeli biz kızın yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yer aldığı resmi de basın mensuplarına gösterdi. Ziyarette konuşan Tüfenkci, "Türkiye üzerine düşen tarihi sorumlulukları kendine yakışan büyük millet olma özelliğinden dolayı yerine getirdi ve Suriyeli kardeşlerimizi misafir ettik. Birileri gibi kapı dışarı etmeyi hiç düşünmedi. Ekmeğini bölüştü, onların rahatlığını düşündü" ifadelerini kullandı.