Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri Güreş Eğitim Merkezi sporcuları 13 Yaş Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı 11-12 ve 13 yaş Minik Erkekler Güreş Greko-Romen Türkiye Şampiyonası tamamlandı.
23-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Şampiyonada 72 ilden bin 431 minik güreşçi mindere çıktı. Dört gün süren ve kıran kırana maçların yaşandığı ve toplamda 1582 müsabakanın yapıldığı Güreş Türkiye Şampiyonasında, Kayseri Güreş Eğitim Merkezi sporcuları 13 Yaş Kategorisinde 2 Altın ve 2 Gümüş madalya ile Türkiye Şampiyonu olurken, 11-12 Yaş Grubunda da 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanarak Türkiye 2.’si oldu.
Şampiyonlar turnuva bitiminde kupa sevincini Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile paylaştı. İl Müdürü Eskici’yi makamında ziyaret eden Kayseri Güreş Eğitim Merkezi sporcuları desteklerinden dolayı Eskici’ye teşekkür ederek şampiyonluk kupasını kendisine hediye etti.