Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp Atay, Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu Genel Sekreterliği görevine seçildi.
Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nda yapıldı. Genel Kurula Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, Kulüp İdari Direktörü Levent Akın, Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Yönetim Kurulu ile 53 Dernekten 100’ün üzerinde üye katıldı.
Seçimli genel kurul toplantısında tek aday olan mevcut Başkan Eren Cicioğlu yeniden Federasyon Başkanlığına seçildi. Eren Cicioğlu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Salih Yavuz (Uzunköprü), Sıtkı Korkmaz (Konya), Ali İhsan Gökkılıç (Yalova), Alper Sarısoy (Bilecik), Adem Koç (Aliağa), Murat Ulutaş (Biga), Eralp Atay (Aydın), Haluk Bayraktar (Samsun), Ahmet Remzi Tabur (Gaziantep), İlhan Çakar (Çanakkale), Necat Uygun (Tuzla), Nusret Özdemir (Şırnak), Erol Kapiz (Muğla), Ali Semerci (Şarköy). Yönetim kurulu yedek üyeler ise Ümit Sungur Leblebici (Çorum), Ünal Osmanoğlu (Maltepe), Turgay Kuyucuoğlu (Babaeski), Salih Soylu (Selçuk), Serpil Şener (Samsun), Mustafa Pekmezci (Kayseri) ve Hakan Yücel’den (Bandırma) oluştu.
AYDIN’A BÜYÜK ONUR
Denetleme Kurulu asil üyeleri Uğur Delikanlı (Artvin), Kemal Altunay (Hatay) ve İdris Dağdağan (Bitlis); yedek üyeler ise Ali Başol (Hayranbolu), Fatih Karan (Biga) ve Sevgi Uygunoğlu (Aydın) isimlerinden oluştu.
Federasyon Yönetim Kurulu yapmış olduğu ilk toplantıda 2. Başkanlığa Salih Yavuz, Genel Sekreterliğe GS Aydın Derneği Başkanı Dr. Eralp Atay ve muhasipliğe İlhan Gökkılıç seçildi. 3 yıllık dönemde yapılacak faaliyetler ve çalışmalar değerlendirildi.
“ÜYE SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”
Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp Atay, ilk yönetim kurulu toplantısında Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu Genel Sekreterliği görevinin kendisine verildiğini söyledi. Bu onurlu ve zor görevi yerine getirebilmek için çalışacağını kaydeden Atay, “Galatasaray Taraftar Dernekleri olarak üye sayımızı Aydın, Türkiye ve dünyada artıracağız. Spor okulları da dahil olmak üzere yurt içi ve yurt dışında 3 yıllık görev süremiz içerisinde önemli projeleri hayata geçireceğiz. Planlamalarımızı yaptık, program dahilinde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.