TRABZONSPOR teknik direktörü Ersun Yanal,  düzenlediği basın toplantısında Akhisar Belediyespor karşısında zaman zaman iyi oynayarak kazandıklarını belirtti, "Aksiyonları bol bir maçtı. Bugün de farklı bir söylemle birazcık eğlenceli, keyifli bir akşamdı" dedi.
"Trabzonspor'un 30 yıllık beklentisi, hedefi var" diyen Ersun Yanal, "Birlikte yürünecek bir hedef bu. Tek başına yürünülecek bir hedef değil. Keşke ben tek başıma düğmeye bassam da halledebilsem. Bütün dinamikleri devre soktuğumuzda bu birlikteliği yaşadığımızda başarı olabilecek süreç olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Sakat oyuncularından Deniz Yılmaz'ın aralarına katıldığını ve iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Yanal, kaleci Onur hariç diğer sakat oyuncuların da milli takım arasında takıma katılarak Galatasaray maçına kadar yetişmesini beklediklerini söyledi, "Dedikodu mekanizmasıyla iş yapmıyoruz. Herkesle birebir konuşuyor, görüşüyoruz. Hiçbir zaman ne medya yoluyla konuşur, mesaj veririm. İhtiyacım olan görüşmeleri karşılıklı oturur konuşurum. Tercih ettiğim bir yol değildir" dedi.
Yanal, Kevin Constant'ın hakkında da, "Constant kadro dışı. Ben kadroda bulunmasını istemiyorum. Bunu çok net defalarca söyledim. Bu konuda herhangi girişim olmadı" diye konuştu.
ROBERTO CARLOS: "OFSAYT GOL DENGEYİ BOZDU"
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, maça iyi başladıklarını belirtirken şunları söyledi:
"İlk dakikalarda gol pozisyona girdik, Güray ile değerlendiremedik. İlerleyen dakikalarda da pozisyona girdik ama atamadık. Sonra da ofsayttan Trabzonspor'un attığı gol vardı. Bu oyunun dengesini biraz bozdu. Buna rağmen ikinci yarıda da oyuna hakim olduk. Kadir, Vas Te ve Bilal ile gol fırsatlarını değerlendiremedik ama daha etkiliydik. Trabzonspor'u kutlamak gerekiyor."
HAKAN ARIKAN: "HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ"
Trabzonspor’un tecrübeli kalecisi Hakan Arıkan ise geçtiğimiz hafta aldıkları mağlubiyet için üzgün olduklarını belirterek, "Tabi ki mağlup olmayı hiçbir takım istemez. Ama geçtiğimiz hafta yapmak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bugün ise çok iyi bir performans sergiledik ve çok iyi mücadele ettik. Biz Trabzonspor’uz her maçı kazanmak için sahaya çıkarız. Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergiledik bunu devam ettirmek istiyoruz. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz" dedi.
ERKAN ZENGİN 3 DEĞİŞİKLİKTEN SONRA AYRILDI
Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta forma giyemeyen Trabzonsporlu Erkan Zengin, karşılaşmada 3 oyuncu değişikliği hakkı kullanıldıktan sonra yedek kulübesinden ayrıldı. Erkan’ın Ersun Yanal’dan izin alarak sahadan çıktığı ve 18.20’deki uçağa yetişip İsveç Milli Takım kampına gittiği açıklandı.