Adıyaman’ın Sincik ilçesinde Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakam Tunahan Efendioğlu esnafları dolaşarak vatandaşlara gül dağıttı.
Sincik İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakam Tunahan Efendioğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen ile birlikte esnafı dolaşarak Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitaplar ve gül hediye etti.
Kaymakam Efendioğlu, ülkenin her köşesinde olduğu gibi ilçede de Kutlu Doğum etkinliklerinin başladığını belirterek, "Müslümanlar olarak Peygamber Efendimizi doğru elden insanlara anlatmamız gerekiyor. İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında esnaflarımızı gezdik, hem hal ve hatırlarını sorduk, hem de Kutlu Doğum haftalarını kutladık. Peygamber Efendimizin örnek hayatını, güzel ahlakını anlatan kitaplar ile gül hediye ettik. Müftülüğümüz tarafından perşembe günü yapılacak etkinliklere vatandaşlarımızı davet ettik, vatandaşlarımız bu programa katılmalarını bekliyoruz" dedi.