AK Parti Düzce milletvekilli aday adaylığı için başvuran ve en genç adaylardan olan 29 yaşında ki Tuba Arslan, “Yeni Türkiye yolunda bir vekili olarak, halkın, kadınlarımızın, çocuklarımızın vekili olarak bu yola çıktım” dedi.
Düzce’de AK Parti’nin en genç milletvekili Aday Adaylarından olan 29 yaşında ki Tuba Arslan, aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Arslan, “Masum kadınların katledildiği, hunharca öldürüldüğü, aile yapılarının dış mihraklarca sömürü haline getirildiği, değerlerinden arındırılarak tamamen değersizleştirilmek için Avrupai icatların ortaya çıktığı günümüzde, kadın haklarını dikkate alan, aile kavramını son derece önemseyen partimizin, Yeni Türkiye yolunda bir vekili olarak, halkın vekili olarak, kadınlarımızın, çocuklarımızın vekili olarak bu yola çıktım” dedi.
Eğitimci Yazar Tuba Arslan, “Yeni dünya düzeninde Türkiye’siz bir dünya nasıl düşünülemezse, Türkiye’de de kadın ve çocukların ağladığı, üzüldüğü, öldürüldüğü bir ortam düşünülemez. Var edilmenin ilk unsuru olan kadının son unsur olarak görülmemesi gerekiyor. Bugün dünyanın dört bir yanında öldürülen insanlar için hiçbir mantıklı açıklama yapılamaz. Habis ruhların işlediği suçlar karşısında caydırıcı yeni bir Anayasa’ya ihtiyaç duyulmakta. Ülke gündemini bu denli kirleten kirli beyinlerin olmaması için, aile yapılarından, sosyal ve ekonomik problemlere kadar her şeyi detaylı işleyen güçlü bir ARGE sistemiyle ülke sevdasını iman ve insan ışığında tekrar şekillendirmek için aday oldum. Ülke hedeflerini adım adım yerine getiren AK Parti’mizle bu problemleri daha da iyileştirmek için kolları sıvayacağız” ifadelerini kullandı.