Almanya 10. Cumhurbaşkanı Chrıstıan Wulff, Levent’te bulunan Fröbel Anaokulları’nın birinci yıl dönümü kutlamasına katıldı. Basın mensupları tarafından 7 Haziran seçimleriyle ilgili sorulan bir soru üzerine Wulff, “Diğer dış ülkelerdeki iç siyasetle ilgili bilgi vermeyi doğru bulmuyorum. Almanlar olarak biz bunu yapmayız” dedi.
2010 VE 2012 yılları arasında görev yapan Almanya 10. Cumhurbaşkanı Chrıstıan Wulff, Türk-Alman Ortak Okul Öncesi Eğitim Projesi kapsamında açılan okul öncesi eğitim kurumlarından biri olan Levent’teki Fröbel Anaokulları’nın birinci yıl dönümü kutlamasına katıldı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Wulff, yetkililerden bilgi aldıktan sonra çocukların yaptığı deneye katıldı. Çocuklarla beraber deney yapan Almanya 10. Cumhurbaşkanı Chrıstıan Wulff, şarkı söyleyen minikleri izledi.
Oğlunun odasında bir Türk bayrağı olduğunu söyleyen Chrıstıan Wulff , “Oğluma Türk bayrağı verdiler. Oğlum bunu severek alıp odasına astı. Oğlum mutlu oldu” dedi.
Basın mensuplarının 7 Haziran seçimleriyle ilgili sorusu üzerine ise Wulff, “Diğer dış ülkelerdeki iç siyasetle ilgili bilgi vermeyi doğru bulmuyorum. Almanlar olarak biz bunu yapmayız” diye konuştu.