Kütahya’nın Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, yaptığı yazılı ve görsel haberlerle eğitime destek veren İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) Simav Muhabiri Mehmet Yenen’e teşekkür plaketi takdim etti.
Teşekkür plaketi takdim töreni Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi’nin Hükümet Konağı’ndaki makamında gerçekleşti.
Şube Müdürleri Mehmet Yavuz ile Resul Çatal’ın da hazır bulunduğu plaket takdim töreninde konuşan Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, İHA Muhabiri Mehmet Yenen’in ilçede eğitimin kalitesinin yükseltilmesi alanında gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetleri yaptığı yazılı ve görsel haberlerle kamuoyuna duyurarak kendilerinin yanı sıra eğitim camiasını da onurlandırdığını bildirdi.
Teşekkür plaketi almaktan son derece mutlu olduğuna vurgu yapan gazeteci Mehmet Yenen, “36 yıllık meslek hayatımda kurum ve kuruluşlardan aldığım bu ikinci teşekkür plaketinin benim için değeri çok büyük. İHA olarak eğitimin bir ülkenin geleceği olduğunun bilinci ile hareket ediyoruz. Bu yüzden de eğitim bizim için öncelikli bir haber. Yazılı veya görsel fark etmiyor. Simav’ın eğitim alanında yaptıklarını haber yaparak kamuoyu ile paylaşmasını sağlıyoruz. Bu hususta Kaymakamımız Gökhan Gürbüzerol başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şirikçi ve şube müdürlerimizden her zaman yakınlık gördük. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.(MY-EFE)