Söke’ye bağlı Atburgazı mahallesinde pazar yeri düzenlemesi yapılıyor. Söke Belediyesi tarafından yapılan çalışmada mevcut pazaryeri alanında zemin yükseltilerek, beton dökülürken; sonrasında pazaryerinin üzeri tamamen kapatılacak.
Atburgazı Mahallesinde bundan böyle mahalle sakinleri de, pazarcı esnafı da rahat edecek. Mevcut Pazar yeri alanının zemini yükseliyor. Toplam Bin 300 metrekare alanda beton dökümü gerçekleştirilecek. Pazar yeri alanının 800 metrekaresi tamamen kapalı olacak. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken; Atburgazı pazarı geçici bir süreyle okul önündeki caddede kurulmaya başladı.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu; “Seçimlerden önce söylediğimiz gibi şimdi mahallemiz olan tüm eski beldelerimizde vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabilecekleri alanlar yaratmak amacımızdı. Atburgazı mahallemizle başladık. Savuca, Yenidoğan, Güllübahçe gibi sıradaki mahallelerimizde de modern pazaryerleri yapmayı hedefliyoruz” dedi.
Pazaryeri düzenlemesi ile ilgili başta Başkan Süleyman Toyran’a ve Söke Belediyesi’ne teşekkür eden Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdürrahim Arslan; “Çok memnunuz. Atburgazı’nda çalışmalar başladı. Bundan sonra daha da güzel işler yapacağımıza inanıyorum. 4 metre yüksekliğinde, 800 metrekare kapalı alanı olacak pazaryerimiz olacak. İnanın vatandaşlarımızda bundan çok memnun. Bende sevinçli ve memnunum” diye konuştu.