AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Murat Koçak, İhlas haber Ajansı Çorum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Ziyarette İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ile görüşen AK Parti Çorum milletvekili adayı Murat Koçak, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Siyasetin millet ve ülkeye hizmet için yapıldığını dile getiren Koçak, bir kesimin değil 7’den 70’e herkesin milletvekili olacağının sözünü verdi.
Koçak, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları başta olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle el ele, omuz omuza vererek yeni Türkiye’nin inşaasına katkı sunacaklarının altını çizdi.
7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili adaylarının belirlenmesi için AK Parti Genel Merkezi’nce sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve derneklerin görüşlerinin alındığını hatırlatan Koçak, seçim öncesi böyle bir çalışmayı hem bir vatandaş, hem de milletvekili aday adayı olarak önemsediğinin ifade etti.
Yeni Türkiye’de yeni Anayasa ile birlikte bu topraklarda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişerek devam edeceğini anlatan Koçak, “Yeni Anayasa Türkiye’nin daha da gelişip büyümesine katkı sunacak” dedi.
Koçak, sosyo-ekonomik yönden gelişmiş, gençliğe, kadınlara, gelenek ve göreneklerle, tarihine önem veren daha güzel bir Çorum için saat, zaman mefhumu gözetmeksizin çalışacağını sözlerine ekledi.