Kastamonu Konfederasyonu Gençlik Kollarının (KAS-KON) ’Minik Kalplere Sevgi Götürelim’ kampanyası kapsamında yaptığı yardımlar ihtiyaç sahibi köy okullarına ulaşmaya devam ediyor.
İhtiyaç doğrultusunda belirlenen köy okullarından biri olan Kastamonu Azdavay ilçesi Çocuk Ören Köyü İlkokulunda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu. Yapılan yardımlar sonucunda sınıf mevcudu 12 öğrenci olan Çocuk Ören Köy İlkokulunun eğitim ihtiyaçları giderildi.
Kastamonu Konfederasyonu Gençlik Kolları Başkanı Av. Özgür Çandar yaptığı açıklamada, "Küçük bir kıvılcımla başlayan yardım kampanyamız yardımsever hemşehrilerimiz sayesinde büyük bir alev topuna dönüştü. Biz Kas-Kon Gençlik Kolları Yönetimi olarak doğduğumuz topraklara olan borcumuzu ödüyoruz. Bu kampanyamızla aslında birlik olursak neleri başarabileceğimizi de göstermiş olduk. İstanbul’da bulunan Kastamonu derneklerinin çatı kuruluşu altında memleketimizde ihtiyaç sahibi her okula yardım götürmeyi planlıyoruz. Kas-Kon genel merkezinin de yardım toplama merkezi olmasına karar verdik. Minik kalplerdeki gülümsemeler hiç bitmesin" dedi.