Antalya AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik Antalya’nın Alanya ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretlerine sabahın erken saatlerinde başlayan AK Parti’nin Alanya’dan ilk kadın adayı olan Sena Nur Çelik, layık olunan hizmetler için yola çıktıklarını söyledi.
AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ile birlikte seçim çalışmalarına AK Parti Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Işık ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
İlk ziyaretinin daha önce AK Parti ilçe teşkilatında görev alan ve kuruculuğunu üstlenen kişileri ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, “Önemli olan Sena Nur Çelik değil. Önemli olan AK Parti olarak biz Alanya’ya, Antalya’ya ne yapacağız? Ne projeler yapacağız? Benim mecliste olmam ya da olmam önemli değil. Muhalefetin boş vaatleri yerine biz her daim yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Ben Alanyalı’yım. Alanya dışında olduğumda bile her fırsatta değerlerimizi yaşatmak için çalıştım. Biz parti olarak bu ülkenin kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Boş vaatlerle halkımızı kandırmayacağız. Biz yapabileceklerimizi konuşuyoruz ve onun sözünü veriyoruz” dedi.
“LAYIK OLUNAN HİZMETLER İÇİN YOLA ÇIKTIK”
İkinci ziyaretini Güzelbağ Mahallesi’ne gerçekleştiren Sena Nur Çelik, burada mahalle sakinleriyle beraber gözleme yedi. Daha sonra mahalle sakinleri, esnaf ve ev ziyaretinde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, "Bu güzel kandil gününde sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah çok güzel bir seçim dönemi geçireceğiz. Memleketimden aday olma şansı yakaladığım için çok mutluyum. Bu topraklara layık hizmetleri getirmeye devam etmek için yola çıktık. Sizlere layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Sayın bakanımız Lütfi Elvan, hükumetimizin en icraatçı bakanı, onun kaptanlığında çalışacağız. Ulaşımdan sağlığa her türlü sorununuzu çözmek için gece gündüz çalışacağız. Sizin desteğiniz bizim için her şeyden daha önemli. Desteğiniz olmazsa hiçbir şey başaramayız. Gelin hep birlikte çalışalım, hep birlikte bu güzel Güzelbağ’ı güzelleştirelim. Bu topraklara layık olduğu hizmetleri getirelim” şeklinde konuştu.
“HER TÜRLÜ SORUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Genç olmasının bir avantaj olduğunu ifade eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, her zaman vatandaşların rahatlıkla kendisine ulaşabileceğini dile getirdi. Çelik, “Ben sizin her zaman ulaşabileceğiniz bir kızınız, bir evladınız olmak için buraya geldim. Genç olmamda burada bir avantaj. İnşallah her türlü sıkıntınızı dinleyip, her türlü sorunu çözmek için çalışacağız. Bu toprakları hak ettiği hizmetlere ulaştıracağız. Bütün amacımız bu. Gelirken yolunuzu gördüm. Yolunuzun yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Yayla yolunuzun yapımını da programımıza aldık. İnşallah ulaşım ile ilgili bütün sorunlarınızı çözeceğiz. Bunların dışındaki sorunların da hepsinin üzerinde çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Güzelbağ Mahallesi’nden ayrılmadan önce Güzelbağ İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Sena Nur Çelik, İlkokul öğrencileriyle yakından ilgilendi. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, daha sonra Bayır mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Sena Nur Çelik, Bayır Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi ve mahallelilerin yol sorununu gidereceklerini söyledi. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, daha sonra Güney, Yenice, Burçaklar, Gümüşgöze, Gözübüyük, Soğukpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelecek.