İZMİR, () - İZMİR'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı'da gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'nda yarışan 19 yaşındaki Fulya Ünlü, spora başladığı günden bu yana en büyük desteği babası Mehmet Ünlü'den gördüğünü söyledi. Fulya Ünlü, "Babam her organizasyonda yanımda oldu. Hem babam, hem sponsorum. Asla onun hakkını ödeyemem" dedi.
Babasıyla birlikte gittiği Güney Kore'deki birinci ayak yarışlarda üçüncü olan Fulya Ünlü, Alaçatı'daki organizasyonda dereceye girmek istiyor. Başarılı sporcu, "Ailemin desteği ile kendimi her zaman geliştiriyorum" diye konuştu.
Milli sörfçü Çağla Kubat Diaz ve eşi Jimmy Diaz'dan da büyük destek gördüğünü anlatan Fulya Ünlü, "Antrenmanları Çağla abla ile yapıyoruz. Onunla aramızda bir mücadele yok. O ve Lena Erdil'le birlikte kürsüye çıkalım, ülkemizi en iyi şekilde temsil edelim, kimin önde olduğunun önemi yok. Başarıyı paylaşalım" dedi.
Ünlü, "2013'te IFCA Dünya Şampiyonu, geçen yıl da PWA Dünya Şampiyonu oldum. Alaçatı'da da birinci gelmek istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.