Erzincan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut 26 Nisan günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Erzincanlılarla gerçekleştirdiği seçim mitingi sonrası Erzincan halkına verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek Başbakan Davutoğlu’na sunulan 14 sayfalık Erzincan’a dayalı projelerden iki tanesinin değerlendirmeyi uygun gördüklerini ifade etti.
Yapılan basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan AK Parti birinci sıradan milletvekili adayı Talha Erol Durmaz katıldı.
Bulut yaptığı teşekkür konuşmasında ki açıklamasında şu görüşlerde bulundu; “26 Nisan Sayın Genel Başkanımız Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu’nu Erzincan’da hep beraber karşıladık. Coşkulu ve kalabalık bir miting ile Erzincan’da sayın genel başkanımız Erzincanlılara hitap ettiler. Biz Erzincan Ak Parti teşkilatı olarak Erzincanlı hemşehrilerimizin göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz.
Henüz daha siyaset daha ısınmamıştı. Bu miting ile biz siyaseti ısındırmış olduk. İnşallah bu mitingde almış olduğumuz enerji ile halkımızın bize vermiş olduğu destek ile biz adaylarımızla beraber sahaya düştük ve çalışıyoruz. Şimdi Serkan Bey bir bölgede çalışıyor, Talha Beyle de bir bölgede çalışıyoruz. Allah nasip ederse iki koldan Erzincan’ımızı tarayacağız.7 Haziran seçimlerinde inşallah en hayırlı neticeyi alacağız.
Erzincan’a sayın genel başkanımız geldiğinde iki tane problem ortada var idi. Bunlardan biri Tarım sulama problemi diğeri de hastahane temelinin atılmasıydı biz bu konuları kendilerine arz ettik. Bunun yanı sıra Erzincan’da 14 sayfalık yapılması gerekenleri de kendilerine ifade ettik. Fakat bu iki konuyu ifade ettiler mitingde. Bundan sonraki dönemde ise nasıl bir yol izleyeceklerini önümüzdeki süreçte ifade edecekler.
BİZE BİR MİLLETVEKİLİ YETMİYOR
Erzincan’ımıza da bugün 13 yılda yapılan yatırımlarla ilgili bir kitapçık geldi. Erzincan’ın AK Parti döneminde yapmış olduğu yatırımları ve daha neler yapabiliriz konusunda ki çalışmaları da bu seçim süreci içerisinde de anlatacağız. Yerelde ürettiğimiz projelerle genelde üretilen projelere ilaveler yapacağız ve şehrimizin AK Parti iktidarı döneminde en iyi yatırım almasına gayret göstereceğiz. Ama bunu alabilmek için ben özelliklede bunu mitingde ifade ettim bize bir milletvekili yetmiyor. İktidarın iki milletvekilini alması gerekiyor ki hizmet yapabilelim. Bizimde gayretimiz, çabamız, ifadelerimiz hepsi bu yönde İnşallah mitingde de gördüğümüz halkımızın verdiği bu destek ile bu ikide ikiyi yaparak Erzincan’a bundan sonraki AK Parti iktidarında en güzel hizmetleri kazandırmaya çalışacağız.” dedi.