PTT 1'inci Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bucaspor'da forma savaşı iyice kızıştı. Teknik direktör Mustafa Bahadır'ın işbaşı yaptığı Bucaspor'da ilk yarıda forma giymekte zorlanan isimlerin yanı sıra altyapıdan kadroya dahil edilen oyuncuların performansı yüzleri güldürdü. Her mevkide büyük bir çekişmenin olduğunu söyleyen Mustafa Bahadır, "30 kişilik kadromuzda tüm futbolcular forma için canla başla çalışıyor" diye konuştu.
Bucaspor'da kalede Ömer, Çağlar, Hüseyin Koç ve Mert, defansta Gökhan, Tahacan, Emrecan ve Adil, orta alanda Civar, İbrahim, Jebrin, Emin, Mehmet, Ferhat, Nsaliwa, Bilal ve Berkin ile forvette İskender, Ahmet, Burak, Melih ve Çağrı Bahadır'ın gözüne girebilmek için mücadele ediyor.
İzmir ekibinde kanat oyuncularının forma rekabeti de nefes kesiyor. Sol bekte Batuhan ile Abdullah, sağ bekte Hüseyin Tokmak ile Zekeriya, sol kanatta Erkan ve Burakcan, sağ kanatta ise Zafer ve Emre ikinci yarıda sahada olabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Rekabetin her zaman başarıyı getirdiğini belirten Bahadır, "Transfer yasaklısı olmamıza rağmen 30 kişilik kadroya sahibiz. Altyapıdan A takıma aldığımız futbolcuların PTT 1'inci Lig'de rahat forma giyebileceğine inanıyorum. Bucaspor'da büyük bir yarış başladı. Kimsenin yeri garanti değil. Herkes bunun bilincinde olarak hazırlıklarını yapıyor" ifadelerini kullandı. Genç teknik adam, ilk 3 hafta sonunda düşme potasından kurtulacaklarını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF