Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve meslek odası başkanları, Konya Ticaret Borsası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, “Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Konya’da sağlanan birlik ve beraberliğin devamı, çiftçimizin, esnafımızın, ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının çözümü için bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız sürecek. Şehrimizin kurum ve kuruluşlarıyla son dönemde yakaladığı birlik ve beraberlik çok önemli. Konya Ticaret Borsası olarak Konya’nın tüm yapı taşları ile birlikte ‘Konya’ olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan da, “Konya Ticaret Borsamız, çiftçimizin ve sektörle uğraşan esnaflarımızın sorunlarının yetkili mercilere aktarılması ve üretimde kalitenin artırılması adına önemli çalışmalara imza atmıştır. Konya ve bölgenin tarımsal gelişimine verdiği destekle de hep takdir toplamıştır. Konya Esnaf Odaları Birliği olarak biz de Konya’mızın değerleriyle işbirliği ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Başbakan çıkaran Türkiye’nin örnek şehri Konya’mıza katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Ziyaret sonunda KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ve KONESOB üyeleri başkanlar birlikte fotoğraf çektirdi.