AK Parti Burdur Milletvekili aday adayları, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, aday adaylarına çalışmalarında başarılar diledi. Burdur Belediyesi eski Başkanı, AK Parti Milletvekili aday adayı Sebahattin Akkaya, İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, iş kadını Pınar Altıparmak, Dr. Süleyman Faki ve iş adamı Mehmet Başaran’ın ziyaretinde BTB Meclis Başkan Yardımcısı Musa Tuğrul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdurrahim Demirel ve Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Macit hazır bulundu.
Aday adaylarına çalışmalarında başarılar dileyen Başar, "Parti gözetmeksizin, seçilecek olan milletvekillerimizle beraber, işbirliği içerisinde çalışacağımızı her ortamda dile getiriyoruz. Yeter ki amacımız Burdur’a, Burdur halkına ve Burdur üreticisine hizmet etmek olsun. Bizim tek gayemiz var, o da halkımıza hizmet etmek.Görevimizin bilincinde olup, amacımızın dışına çıkmadan sorunlara çözüm bulmak. Bu yoldan hareketle, aday adaylarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.