Bünyan Belediyesi hedef ‘Marka Belediyecilik’ sloganı ile çıktığı yolda hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.
Bu güne kadar park ve bahçeler alanında birçok yeniliğe imza atan Bünyan Belediyesi bu alandaki yatırımlarına devam ediyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yapımına devam edilen parklar için düşünülen yeni oturma grupları ve aydınlatma sistemleri üzerinde incelemelerde bulundu.
Bünyan Belediyesi eski parkların bakımı ve yenilenmesi ile ilgili çalışırken diğer yandan da Güllüce, Karakaya, Akmescit, Tuzhisar 2 adet ve Süksün mahallerinde olmak üzere 6 adet yeni parkı Bünyan’a kazandırdı. Ayrıca bu alanda, Kültür Bakanlığından onayı gelen 2 projenin, Elbaşı ve Karakaya mesire alanlarının da kısa sürede yapımına başlanacak. Bu noktada 9 mahalle için ise yeni projeler hazırlanmış ve onay beklemekte.
Bünyan’da yapımı devam eden parklar için düşünülen yeni oturma grupları ve aydınlatma sistemleri üzerinde incelemelerde bulunan Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu, bir şehrin sosyal donatı alanlarının başında gelen parkların daha nezih ve rahat bir ortama kavuşturulması için çalıştıklarını belirterek;’’ Yaptığımız ve yapacağımız işlerde önceliğimiz hizmetlerin kalıcı olması. Bünyan’a ve hemşehrilerimize yakışacak şık bir görüntüye kavuşturmak adına yeni parklarımızda kullanacağımız oturma grupları ve aydınlatma sistemlerini inceledik. İnşallah park alanlarımızı hemşehrilerimizin uzun yıllar kullanabileceği modern ve kullanışlı bir sisteme kavuşturmuş olacağız’’ dedi.