Yediler Mahallesi’nde eskiyen ve deforme olan parke yollar yenilenerek kaldırım düzenleme çalışmaları ile birlikte daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Yediler Mahallesi’ne yapılacak önemli projelerinden biri olan “Yol ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları” kapsamında alt yapı, doğalgaz kazı çalışmaları ve arızalar gibi çeşitli nedenlerle deforme olan eski yollar yeni parke taşları ile kaplanarak yenileniyor. Ayrıca bordür yapımları ile birlikte kaldırım düzenlemesi de yapılan bölgede yol ve kaldırım çalışmaları öncesinde 602. Sokak’tan itibaren 589. Sokağa kadar yaklaşık 250 metrelik bir alanda yeni yağmur suyu hattı montajı yapıldı. Yol ve kaldırım yenileme çalışmaları 600’lü sokaklarda devam ederken çalışmaların etap etap genişletilerek Yediler Mahallesi’nin tamamına uygulanması hedefleniyor.
Ayrıca ilçe genelinde devam eden bordür çalışmaları kapsamında ilçe mezarlığının içerisindeki yollarda yoğun kış şartları nedeniyle bozulan bordürlerin bakım ve onarımı yapılarak daha düzgün bir hale getirildi.