Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde görevli Komiser Sefa Ergün ile Şafak Çam 05.05.2015 saat 15.15’te evlendi. Törende heyecanlanan komiser, nikah memurunun “Doğum Yeriniz” sorusuna doğum yeri olan Adana yerine yanlışlıkla eşinin doğum yeri olan Ankara deyince salondakilerden büyük alkış aldı.
Çiftin nikahı Şahinbey Belediyesi Evlendirme Müdürlüğünde kıyıldı. Nikah törenine yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Bazı polislerin telsizleriyle nikaha geldikleri gözlendi. Genç çift, nikah memurunun sorularını cevapladıktan sonra salondakilerin ve şahitlerin huzurunda “Evet” dedi. Komiserin nikah şahitliğini Güvenlik Şube Müdürü Hurşit Pehlivan ve Asayiş Şube Müdürü Ahmet Söğüt yaptı.
Törende heyecanlanan Komiser Sefa Ergün, nikah memurunun “Doğum Yeriniz” sorusuna doğum yeri olan Adana yerine eşinin doğum yeri Ankara dedi. Komiser, kısa sürede hatasını düzeltirken mesai arkadaşları ve yakınları tarafından uzun süre alkışlandı.
Nikah kıyıldıktan sonra evlenme cüzdanı eşi Şafak Çam’a verildi. Evlenme Cüzdanını Asayiş Şube Müdürü Ahmet Söğüt verdi.