Antalya’nın Manavgat ilçesinde "Trafik Güvenliği ve Disipliner Turizm" konulu toplantı İlçe Kaymakamlığında gerçekleştirildi.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu Başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ufuk Aruk, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yeşim Tıvaroğlu, MATSO Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Güneş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Manavgat Kaymakamlığında gerçekleştirilen ve ilçenin tarihi ve turistik yerlerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından konuşan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, ilçede turizm ve tarımın önemini vurguladı. Bulgurlu, "Daha önce turizm sektörü içerisindeki tüm bileşenleri bir araya getirmek üzere ’Disipliner Turizm’ adı altında bir toplantı yaptık. Toplantıya tüm STk temsilcileri ve turizmciler katılmıştı. Taleplerin hangi kuruluşlar tarafından çözüleceği konusunda ciddi çalışmalar yapılmıştı. Bir kısım problemler çözüldü, bir kısım problemler ise çözülmeye devam ediliyor. Ancak turizmin en önemli sac ayağı olan seyahat konusu çok önemli bir problem olarak karşımıza çıkmıştı. Bu konuda bir proje hazırladık. Yazılı olarak döküman istedik.Bu hizmetlerin yerine getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantı ilçede tatil yapacak olan yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda tatillerini geçirebilmeleri için görüş ve önerilerin dinlenmesi, gerekli tedbirlerin alınması ve çözüm aşamasında yapılması gerekenlerin görüşülmesi ile sona erdi.