ETÜ Kafkasya Üniversiteleri Birliği (KÜNİB) tarafından organize edilen ve 14-15 Mart 2015 tarihlerinde Üsküp’te düzenlenen “KÜNİB 2015 ÜSKÜP” eğitim fuarına katıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ETÜ tanıtım standında ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, İİBF Dekanı Prof. Dr. Vedat Kaya, ETÜ Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Dilek Okuyucu ve Özel Kalem Müdürü Yusuf Kishalı gelen ziyaretçilere üniversite hakkında detaylı bilgiler verdiler.
KÜNİB’e üye 30 civarında üniversitenin katıldığı KÜNİB 2015 ÜSKÜP eğitim fuarını ziyaret eden öğrenciler, üniversiteler hakkında birebir araştırma ve değerlendirme yapma imkanı bulurken; üniversiteler de kendilerini Makedonyalı öğrencilere anlatma şansı elde ettiler. Bu bağlamda üniversite adına katılan ETÜ temsilcileri de, ETÜ’nün kuruluşundan bugüne kadar olan gelişmeleri, başta potansiyel üniversite öğrencileri olmak üzere tanıtım fuarını ziyaret edenlere anlatma imkanı buldular.
Makedonya basınında da geniş yer bulan eğitim fuarı hakkında “Türkiye Makedonya’ya eğitim çıkarması yaptı.” şeklinde yorumlar dikkat çekti.