İzmir’in Ödemiş ilçesinde, yaşanan kazaların önüne geçmek isteyen Ödemiş Bölge Trafik İstasyon Amirliği, haftada iki gün şehir içerisinde radar uygulaması yapacak.
Şehir içi trafik kazaların azaltılması, en aza indirilmesi ve şehir içi araç kullanımında şoförlerin daha duyarlı olması için Ödemiş Bölge Trafik İstasyon Amirliği, ilçede haftada iki gün şehir içerisinde radar uygulaması yapacak.
Ödemiş Bölge Trafik İstasyonu Amiri Erkan Cundar, daha öncede böyle bir uygulama yaptıklarını 1 yıl aradan sonra yeniden böyle bir uygulamaya hayata geçireceklerini belirtti.
Cundar, "Bölge trafik istasyonu olarak Ödemiş’te şehir merkezinde de 1 yıl aradan sonra radar uygulamasına başlayacağız. Buradaki amacımız trafik kazalarını en aza indirmektir. Bildiğiniz gibi bahar mevsiminin gelmesi ile araç trafiği ve motosiklet trafiği yoğunlaşıyor. Yeni kazaların yaşanmaması gençlerimizin insanlarımızın trafikte hayatlarını kaybetmemesi için bu uygulamaları yapacağız. Şehir içi hız limiti 50’dir. Bu anlamda sürücülerimizin dikkatli ve tüm kurallara uyarak yolculuk yapmalarını araç kullanmalarını istiyoruz. Bu anlamda araç kullanırken cep telefonu kullanan sürücülerimizi de şimdiden uyarmış olalım. Herkese sağlıklı kazasız keyifli günler diliyorum" dedi.