Kısa bir süre önce Tesisler Müdürlüğü’nü kuran Bornova Belediyesi, belediyeye ait tesisleri bir bir elden geçiyor. Bu kapsamda Altındağ Yıldız Kenter Sahnesi’nde detaylı bir çalışma yapıldı. Başkan Olgun Atila, baştan aşağı yenilenen binanın bundan böyle daha etkin bir şekilde kullanılacağını söyledi
Bornova Belediyesi, Altındağ’daki Yıldız Kenter Sahnesi’nin daha etkin şekilde kullanılabilmesi için geniş kapsamlı bir tadilat çalışması yaptı. Sahnenin bulunduğu bina ve çevresinde detaylı düzenlemeler yapıldı. İç ve dış cephe boyası yenilenen binanın tabelası değiştirildi. Elektrik tesisatı elden geçirilerek sahne ışıkları yenilendi. Isıtma ve soğutma sistemi daha da güçlü hale getirildi. Sahne zemini, kulisler, asma tavan ve tuvaletler başta olmak üzere binanın dört bir yanı elden geçirildi.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yıldız Kenter Sahnesi’ni bundan böyle daha etkin bir biçimde kullanacaklarını belirterek, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın buradan daha fazla yararlanmasını istiyoruz. Halen devam eden Salı-Çarşamba Sinema Günleri etkinliğimiz en çok bu salonda gerçekleştiriliyor. Önümüzdeki süreçte benzeri kültürel ve sanatsal etkinlikler ile eğitime yönelik pek çok aktiviteyi de burada yapmayı planlıyoruz. Bölgede faaliyet gösteren dernekler de etkinlikleri için bu sahneyi kullanabilir” diye konuştu.