Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Didim Şoförler Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Odaya kayıtlı Şoförler eğitimi alındı. 1 haftalık periyotta sürecek eğitimlerde 50 kişilik sınıflarda tüm şoförlere eğitimler verilecek.
Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Didim Şoförler Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Odaya kayıtlı Şoförler eğitimi alındı. 13 Nisan Pazartesi günü başlayan eğitimlerin ilk gününde Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Özgür Selçuk tarafından verildi. İlk iki gün eğitimlerde sürü psikolojisi, psiko-teknik, halkla ilişkiler, kılık kıyafet ve yolculara göre davranış konusunda eğitimler verildi.
Diğer günlerde ise Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner tarafından ileri sürüş teknikleri, güvenli araç kullanımı ve müşteri ilişkileri konusunda eğitimler verileceği öğrenilirken son gün olan Cuma günü ise sağlıklı beslenme, öfke kontrolü konusunda eğitimler verilecek. 1 haftalık periyotta sürecek eğitimlerde 50 kişilik sınıflarda tüm şoförlere eğitimlere tabii tutulacağı öğrenildi