Medicana Samsun Hastanesi’nin kurumsal sağlık anlaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan en son anlaşma Fakülte Eğitim Kurumları ile imzalandı.
Yapılan protokol Medicana Hastanesi Genel Müdürü A. Vahap Doğan ve Fakülte Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Dağdeviren arasında imzalandı. Protokole göre; Medicana Samsun Hastanesi ve Fakülte Eğitim Kurumları arasında; tüm üyeler, üyelerin bakmakla yükümlü olduğu 1.dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.
Yapılan protokol kapsamında bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan,
“Medicana Samsun Hastanesi açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Fakülte Eğitim Kurumlarını da katmış olmaktan onur duymaktadır. Hastanemiz Samsun ve Karadeniz Bölgesinin en kapsamlı sağlık yatırımı. Sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz sağlık hizmet protokolleri planlamaktayız. Hastanemiz tüm branşlarda vermiş olduğu hizmeti, çağdaş teknolojik altyapısı ve alanlarında uzman hekim kadrosuyla hastalarına sunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetimizi uygun ekonomik koşullarla Samsun ve bölge halkının Hizmetine sunuyor olmak en önemli önceliklerimiz arasındadır” dedi.
Protokol imza töreninde hazır bulunan Fakülte Eğitim Kurumları Kurucusu Serkan Batkal, Fakülte Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Dağdeviren ve Genel Koordinatör Gülay Gündoğdu, her iki kurum arasında yapılmış olan protokolden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.