Kars’ta bul yıl 2’ncisi düzenlenecek olan “Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” için temsilcilerle toplantı yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) ile Türkiye Futbol İl Temsilciliği’nin organizesiyle Haziran ayında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan kurumlar arası futbol turnuvası için toplantı gerçekleştirildi.
Kamp Eğitim Merkezi’nde ASKF Başkanı Burhan Taş ve Futbol İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya kurumların temsilcileri katılarak görüşlerini ve taleplerini ilettiler.
ASKF Başkanı Burhan Taş, toplantıda yaptığı konuşmasında, amaçlarının dostluk ve kardeşlik ortamında kurumlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.
TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl da, huzurlu geçecek bir turnuva olmasını temenni ederek, katılacak takımlara başarılar dileyip, turnuvaya katılacak kurum temsilcilerine kurallar ve şartlar hakkında bilgiler verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat da, turnuvaya katılacak olan takımlara başarılar dileyerek, turnuvanın spor ahlakına uygun geçmesini temenni etti. Toplantıda, katılımcıların huzurunda tertip komitesi de oluşturuldu. 8 Haziran 2015 tarihinde başlaması kararlaştırılan turnuvanın tertip komitesi şu isimlerden oluştu:
Metin Rıza Akıl, Burhan Taş, Ercüment Daşdelen, Hüseyin Bedel, Kemal Kalkan ve İsmet Aydın.