Antalya’nın Manavgat ilçesinde AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Ayşen Kurt’un ev sahipliğini yaptığı Kamelya Selin Otel’de düzenlenen toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili adayları İbrahim Aydın ve Ercan Mekteplioğlu, Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, milletvekili aday adayları, parti yöneticileri ve geçmişte görev alan teşkilat üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, aday adaylığı sürecinde birlik ve beraberlik içinde bir çalışma gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Şimdi gün, bu birlik ve beraberliği seçim sürecinde en üst düzeye taşıma zamanıdır. Önemli olan partimizin Manavgat’ta ve Türkiye’de elde edeceği zaferlerdir. Bu süreçte önümüzü kesmek isteyen rakiplerimizin nifak tohumları ekmesine prim vermeden, aldanmadan partimizin dördüncü zaferine imza atmak için kenetlenmeli ve hedefimize doğru emin adımlarla yürümeliyiz" dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ise konuşmasında, AK Parti davasının sadece Türkiye içinde olmadığını, Gazze’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da zulüm altında inleyenlerin davası olduğunu ifade ederek, "Onun için hep birlikte bu davaya sahip çıkacağız. Manavgat teşkilatımız olarak, Manavgatlılar olarak, AK Partiler olarak, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’la başlayıp, bilge adam Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam eden bu davada hizmetkar olmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın da yaptığı konuşmada, "Çok çalışacağız. Elimizden gelen bütün çabayı göstererek sadece ben değil, sıralamada benden sonra gelen milletvekili adaylarımızın da seçilmesini sağlayacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, milletvekili adayları İbrahim Aydın, Ercan Mekteplioğlu ve milletvekilli aday adaylarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.