AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır seçim gezileri kapsamında Kilimli ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır parti teşkilatı ile birlikte Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde biz dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Kilimli İlçe Kaymakamı Murat Kütük’ü makamında ziyaret eden Özbakır çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, “Bugün teşkilatımız ile beraber çalışmalara Kilimli İlçe kaymakamımızdan başladık. Biliyorsunuz kamu kurum ve kuruluşları siyaset yeri değil nezaketen uğramak istedik. Bugün burada ziyaretlerimizi gerçekleştirip ayrılacağız. Kaymakamımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kilimli İlçe Kaymakamı Murat Kütük çıktığı bu yolda AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır’a başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Zonguldak’ta uzun yıllar bürokraside hizmet eden Hüseyin bey Allah nasip ederse bundan sonra hizmetin başka bir boyutuna geçecek bizleri nezaket ziyaretlerinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz. Zonguldak’a uzun yıllardır hizmet ediyor. Zonguldak’ı da tanıyor. Umarız ki Zonguldak’a güzel hizmetlerde bulunmaya devam edecek. Allah yollarını açık etsin. Biz seçim sürecinde seçimin güvenliğini vatandaşın güvenliğini güzel bir şekilde sandıklara yansıması için hep birlikte çalışacağız. Bugüne kadar seçimle herhangi bir bölgemizde sıkıntı olmadı. Vatandaşlarımızı da sandıklara bekliyoruz. İradelerini inşallah beyan ederler katılım en yüksek düzeyde olur. Tekrar başarılar diliyoruz.”
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır ve beraberindekiler ardından Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslan Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özbakır, “Kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’ın yanındayız. Başkanımız eskiden beri sevdiğimiz bir belediye başkanımızdır. Kendisinin de Kilimli de önemli çalışmaları vardır. Ayrı ayrı partilerde olsak bile burası bizim ülkemiz kilimli bizim inşallah karşılıklı anlaşarak bazı şeyleri aşacağız. Gerekirse kendisine destek olacağız. Önemli olan vatandaşlarımızın hizmet görmesi bizleri kabul ettikleri için başkanımıza teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyor her zaman destekçileri olacağımızı belirtiyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Aslankılıç ise, “İşin içinde sevgi varsa her şey başarırsınız. Hüseyin beyde bunlar var savcıyı kenara bırakacağız soğuk kelimeyi atacağız vekilimde bunlar var. Onun için biz onunla a partisi b partisi inanın bunlar küçük şeyler “dedi.