Diyarbakır’ın son dönemlerde alt yapıda elde ettiği başarılarla dikkat çeken köklü kulübü DSİspor’da Olağan Genel Kurul yapılarak yeni başkan ve yönetim belirlendi.
DSİ 10. Bölge Müdürü Yunus Algın, Bölge Müdür yardımcıları, kurum çalışanları ve kongre üyelerinin katılımı ile gerçekleşen kongrede kulüp başkanlığına DSİ 10. Bölge Müdürü Yunus Algın seçildi.
Önceki dönemde kulüp başkanı olarak görev yapan Hasan Kılıç’ın da içinde olduğu yönetim kurulu, Menderes Lale, Metin Güneş, Zülküf Yakut, Murat Tuygu, Metin Kale, Ahmet Gümüşçü, Ümit Öner, Şevki Olgun ve Özkan Güzel’den oluştu.
“DAHA BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ”
Başkan Algın, alt yapıda büyük işler başaran yeşil-beyazlı kulübü daha iyi yerlere getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Algın, “DSİ kurumu bu ülkede yıllarca çok büyük işler yapmıştır. Aynı zamanda sporu da hiçbir zaman ihmal etmemiştir. Benim daha önce çalıştığım bölgelerde ve bu bölgede de her zaman öyle olmuştur. Spor, toplumlar arası kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlayan güçtür. Bu manada burada seçilen arkadaşlarımızla birlikte, DSİspor’u hem sportif açıdan hem de sosyal açıdan daha iyi yerlere getirmeyi amaçlıyoruz. DSİspor kurum çalışanları ve kongre üyelerine kongreye katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.