Didim Devlet Hastanesine ekokardio cihazı alınması için kermes düzenleyen Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi, kermesten elde ettiği gelirle aldığı cihazı Didim Devlet Hastanesine teslim etti.
Didim Devlet Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleşen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatma Aydoğan, Didim TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan, ile şube üyeleri katıldı. 23 Haziran’da başlayan kermes kapsamında, kermes için bağışlanan giysi, ayakkabı ve takı ürünleri cüzi miktarda satılırken, yaklaşık 20 gün süren kermeste elde edilen gelirle vivid s 6 eko kardio cihazı alınarak Didim Devlet Hastanesine teslim edildi.
Teslim töreninde Hastane Başhekimi Dr. Fatma Aydoğan, Şube Başkanı Deniz Baylan’a katkıları için çiçek verip teşekkür etti.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da kermeste, toplanan gelirleri ile Didim Devlet Hastanesine eko - kardio cihazı alınmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
Törende konuşan Didim Kaymakamı İskender Yönden Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesinin Devlet Hastanesine kermeslerden elde edilen gelirle bu tür bir bağışta bulunmasından dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi Başkanı Deniz Baylan ise kermese bağış noktasında katkı sunan firmaya teşekkür ederken, kermeste görev alan tüm üyelerine ve yardımcı olanlara teşekkür etti. Baylan Didim’deki bu noktada çalışmalara devam edeceklerini belirterek, hastane bağışlanan cihazın Didimlilere hayırlı olmasını diledi.
Devlet Hastanesine teslim edilen ekokardio cihazının 100 bin TL’ye alındığı öğrenilirken cihazla ilgili olarak katılımcılara bilgilendirmelerde bulunuldu.