Fırat Üniversitesi (FÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mukadder Boydak Ozan danışmanlığında yürütülen Gönül Şener’e ait “Okul Yöneticilerinin İletişim Becerilerinin Geliştirilmesinde e-Modül Uygulamaları” doktora tez çalışması kapsamında düzenlenen eğitime katılan okul yönetici ve öğretmenlere sertifika verildi.
FÜ Eğitim Fakültesi toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Çolak, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mukadder Boydak Ozan, Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mukadder Boydak Ozan, bu çalışmanın okul yöneticilerinin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine katkı sağlayacağı düşünülerek hazırlandığını belirterek, çalışmanın temelindeki asıl hedefin okul yöneticilerinin iletişim becerilerinin gelişimini sağlamak olduğunu söyledi.
Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, üniversite olarak bu tür çalışmalara önem verdiklerini ifade ederek, "Milli Eğitim Müdürlüğü ile her konuda ortak çalışmalar yapıyoruz ve bu çalışmalar devam edecek" dedi.
Daha sonra katılımcılara Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Çolak ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mukadder Boydak Ozan tarafından sertifikaları verildi.