UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL /

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, derbinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hırvat teknik direktör, "İkinci yarı iyiydik, Fenerbahçe şanslıydı. Rakip atak yapmaktan vazgeçtiği sırada kontrataktan bir gol yedik, kesinlikle iyi oynadık, çok önemli fırsatlar yakaladık. İkinci yarı Fenerbahçe'ye karşı çok üstündük. Kaybetmeyi kesinlikle hak etmedik" dedi.

Emre konusu ve saha kenarının karışması ile ilgili soru üzerine Bilic, "Emre ile benim aramda herhangi bir şey yaşanmadı. herhangi bir şey olmadı, Fenerbahçeli bazı oyuncular ve yedek kulübesinden bazı kişiler bizim alanımıza gelmek istedi. Ben de hakemlere yerlerine geçsinler dedim. Başka bir şey demedim. Tek söylediğim buydu" şeklinde konuştu.

"FIRSATLARI KAÇIRMAMALIYDIK"

"Kadıköy'de oynarken, burada oynarken 10 tane net fırsat yakalayamazsınız, 5 tane de yakalayamazsınız" diyen Bilic, "Hatırladığım 3 net pozisyon var, bunları değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞI İÇİNDEYİZ"

Bilic, sözlerine şöyle devam etti;

"Üzüntülüyüz ve hayal kırıklığı yaşıyorum. Brugge ve ardından bu maç bizi üzdü. Ama futbolcularımı tebrik ediyorum, 3 gün içinde bu maça hazırlanmak kolay değildi. Oyuncularım çok büyük bir reaksiyon gösterdi ve müthiş bir karakter koydular ortaya."

Ligin bundan sonraki seyri için de düşüncelerini aktaran Bilic, "Şampiyonluk yarışı yeni başlıyor diyebiliriz. Puanlar birbirine yakın. Birer puanla sıralanıyor takımlar. En azından buradan beraberlik çıkarmalıydık. Fenerbahçe'yi 4 puan arkada tutmalıydık. Ama olmadı. Bundan sonra lig yarışı herkes için heyecanlı olacak" diye konuştu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Tolga için ise Bilic, "Tolga sakatlık geçirdi. Brugge maçında karşı karşıya kaldığı durum adil değildi. Bugün de çok oynamak istedi o yüzden üzgündü ve ağladı" dedi.