Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Kaymakam Soner Bedir’in başkanlığında, Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
Toplantıya Garnizon Komutanı İlker Bahadır, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün ve siyasi parti ilçe başkanları katıldı.
Milletvekili Genel Seçimleri sürecindeki çalışmaların ele alındığı toplantıda, geçmiş yıllarda yapılan seçimler gözden geçirilerek, seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi ve mevcut eksikliklerin tamamlanması için görüş alış- verişinde bulunuldu.
Kaymakam Soner Bedir başkanlığında gerçekleştirilen toplantının demokrasilerin asli unsurlarından olan ve seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması, seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle yapıldığını ifade edildi.
Seçim Güvenliği toplantısında İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün tarafından seçim mevzuatıyla ilgili sunum yapıldı. Daha sonra Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, genel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tüm çalışmaların titizlikle takip edileceğini ve gerekli önlemlerin alınmaya devam edileceğini belirtti. (MB-EFE)