CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu sabah kahvaltısında Samsun basınıyla bir araya geldi.

SAMSUN BASINIYLA BULUŞTU

Siyasetteki tecrübesini ve birikimlerini milletvekili seçildiği takdirde Samsun’un gelişmesi ve büyümesi için kullanacağını belirten CHP Samsun Millletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu;”Biz bu kentin çocuğuyuz. Bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük. Ekmeğimizi Samsun’da kazanıp halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Milletvekili seçildiğim takdirde bütün gücümle Samsun için çalışmak ve şehrimin insanlarına borcumu ödemek istiyorum. Samsun benim için özel bir şehir” dedi.

İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ

CHP’de gerçekleştirilecek olan ön seçim sisteminin partiye çok büyük bir ivme kattığını ve bu süreçte tüm aday adayı arkadaşların canla başla çalışıp CHP’nin başarısı için mücadele edeceğini ifade eden Tomrukçu;”Samsun’da partimizin çok ciddi bir tabanı var. Bu dönem tüm camia olarak kenetlenip 7 Haziran’da büyük bir patlama yapacağız. Hepimiz çok çalışarak ve halkımıza partimizin hizmetlerini ve politikalarını en iyi şekilde anlatarak iktidara geleceğiz” diye konuştu.

YENİ BİR VİZYON GEREKLİ

Ak Parti’nin politikalarından milletin yorulduğunu, yeni bir vizyon ve anlayışın tek adresinin CHP olduğunu dile getiren Tomrukçu;”90 yıllık bir geçmişe sahip CHP’nin artık bu ülkede iktidar olmasının zamanı gelmiştir. Halkımız Ak Parti politikalarından yorulmuş ve yeni bir iktidar arayışı içine girmiştir. CHP, 7 Haziran’daki seçimlerde tüm stratejisini iktidar olmak üzerine yapmıştır. Bizlerde gittiğimiz her yerde halkımıza bu güce ortak olmalarını söylüyoruz” şeklinde konuştu