Karşıyaka engelini 4-0 gibi net bir skorla geçen takımına karşılaşmadan sonra 2 gün izin veren Erhan Altın, herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Karşıyaka'nın güçlü bir takım olduğunu, kaliteli oyuncularının bulunduğunu dile getiren Erhan Altın, şöyle devam etti:

"Rakibimizin nefesini ensemizde hissediyorduk. Onlar da galibiyet için gelmişlerdi. Bizi yenip 1 puan önümüze geçmek istiyorlardı. Biz de hem yarıştan kopmamak, hem de rakibimizle aramızdaki puan farkını açmak için kazanmak istiyorduk. Rakibe karşı her türlü önlemi aldık. Bütün hafta boyunca galibiyet için planlarımızı yaptık ve çalıştık. Onlar da pozisyonlar bulduk. Ancak biz yakaladığımız pozisyonları gole dönüştürdük." 

"HER MAÇI KAZANABİLECEK GÜÇTEYİZ" 

Karşıyaka maçında oyun disiplininden hiç kopmadıklarını ifade eden Erhan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyun disiplinini sahaya yansıttığımızda, iyi kontsantre olduğumuzda her maçı kazanabilecek güçteyiz. Rakibimiz de futbol oynamak istedi. Hiçbir zaman kapanan, rakibin üstüne gitmeyen bir oyun anlayışımız olmadı. Karşıyaka maçında ilk 15 dakika biraz bocaladık. Bu bizde bir hastalık oldu. Ama sonra toparlanıyoruz." 

Attıkları 4 golün de antrenmanlarda çalışılmış, organize pozisyonlar olduğunu ileri süren Erhan Altın şöyle devam etti: 

"İyi oyunculara sahibiz. Alan bulduğumuzda gol pozisyonu üretip skora dönüştürebiliyoruz. Önümüzde bir milli ara var. Bunu de en iyi şekilde değerlendirip deplasmanda oynayacağımız Şanlıurfaspor, maçından da galibiyetle dönmek istiyoruz. Orada da güzel ve iyi maç olacak. Önümüzde 9 maç var. Artık zayıf takım diye birşey yok. Ben yenerim mantalitesine sahip olduğunuzda bu işi başaramazsınız. Her maçı aynı ciddiyetle ele alıyoruz, çalışıyoruz ve değerlendiriyoruz. Mbilla, Ofoedu, Tuna, Fatih, Zafer, Sefa, Eren, Ali her oyuncumuz özel. Biz bir takımız. Takım ruhu oluşturduk. Kim oynarsa oynasın acemilik çekmiyor. Kaptan Musa ile birlikte Murat, Tuna, Ahmet Burak ve Fatih gibi ağabiler ile hiçbir zaman birbirimizden kopmadık, birbirimize her zaman kalkan olduk. Bu işi buraya getirdik. Sezon başında bir takım sıkıntılar yaşadık. Fakat, bu olumsuzlukların mutlu bir şekilde biteceğine inanyorum. Mutlu sona ulaşacağız. Bunun için buradayız. Bugüne kadar tonlarca yükü kaldırdık. Az bir yükümüz kaldı. Bunu zirveye kadar taşıyıp yükümüzü oraya bırakacağız ve mutlu sona ulaşacağız."