Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni 8 Ocak Perşembe günü gerçekleştiriliyor.
Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 8 Ocak Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsü’nde bulunan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Geceye 5 bin Yıldızlı öğrencinin oylarıyla “2014 Yılının En İyileri” olarak belirlenen iş, medya ve sanat dünyasından ünlü isimler katılacak. “Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödül Töreni” olarak anılan ve geçen yıl Marka Tescil Belgesi ile tescillenen ödül törenine 500 Yıldızlı öğrenci davet ediliyor.
Törende yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu ile birlikte iş adamı, iş kadını, kadın sinema oyuncusu, erkek sinema oyuncusu, en iyi ekonomist, şirket, köşe yazarı, yazar ve tiyatro oyunu gibi 32 kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Şimdiye kadar açıklanan isimler ise Ceyhun Yılmaz ile 21, Gökhan Türkmen, İrfan Değirmenci, Fatih Portakal, Power Fm oldu. Diğer kazananların ise ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.
JESS MOLHO GECEDE SUNUCULUK YAPACAK
TV8’de “Aramızda Kalmasın” adlı programın sunuculuğunu üstlenen ve samimi tavırlarıyla ekranların sevilen yüzü olan Jess Molho, 13. Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ndeki sunumu ile de geceye renk katacak. Jess Molho gelen sunuculuk teklifine çok memnun olduğunu belirterek, “Umarım hep birlikte çok eğleniriz. Ödüller de güzel güzel sahiplerini bulurlar” sözleriyle teşekkürlerini de iletti.
Gençler tarafından oldukça sevilen ve beğenilen, Kaybedenler Kulübü filminin müziklerini yapan ve tarzıyla kitlelerin ilgisini çeken Can Gox, en sevilen şarkılarıyla akustik sahnede olacak.
Sevecen tavırları ve başarılı şarkılarıyla dikkatleri çeken Elçin Orçun, 13. Yılın Yıldızları’nda sergileyeceği sahne performansıyla da beğenileri toplayacak ve en beğenilen şarkılarıyla geceye renk katacak.