7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler’de AK Parti’den milletvekili aday adayı olan İktisatçı-Ekonomist Doğan vergül, seçim çalışmlarını sürdürüyor.
‘Kars’ta yaşıyoruz, sorunları biliyoruz’ sloganıyla yola çıkan Doğan Vergül, kent merkezinde ve ilçelerde bir takım ziyaretlerde bulundu.
Seçim çalışmaları için gezilerini sürdüren Doğan Vergül, vatandaşların sorunlarını, isteklerini ve beklentilerini dinliyor. Projeleri ile ilgili bilgiler veriyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vergül, AK Parti’nin Türkiye’yi Dünya’da söz sahibi ettiğine dikkat çekti.
Vergül, AK Parti’nin Türkiye’yi dünya lideri konumuna getirmek için verdiği mücadelenin her zaman arkasında olduklarını söyledi.
7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Yeni Türkiye Yeni Güç” sloganıyla yenilikçi fikirleri ve projeleriyle kentin temel sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Vergül, bu hedefe yeni yüzle gidileceğini ve kendisinin de yeni yüz olarak bu kulvarda yer almak istediğini vurguladı. “Kars’ta izimiz, size karşı yüzümüz var” sloganıyla da aday adayı olduğunu kaydeden Vergül, tüm Karslılardan destek istedi.
DOĞAN VERGÜL KİMDİR?
1967 yılında Kars’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonomi-İktisat Bölümünü bitirdi. Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. “Kars’ın Sorunlarını 50 Yıldır Kars’ta Yaşayan Olarak Çözmeğe Aday Oldu” KOBİ çalışan ve işverenlerinin küresel ekonomideki değişimleri, uyum yeteneğinin artırılması projelerinde (KUYAP), Kars sanayi ve Ticaret Odası’nca düzenlenen Avrupa Birliği Türkiye İlişkiler grubunda görev aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Vergül, İngilizce bilmektedir.