Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, daha güzel bir Samsun için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden bazı projeler hakkında bilgi verdi. Gençlere daha güzel bir gelecek ve Samsun bırakmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Yılmaz, “Her şey daha güzel bir Samsun’u, daha güzel bir geleceği çocuklarımıza bırakmak için. Bunun için mücadele ve koşuşturma içindeyiz” dedi.
Yapımına başlanan projelerin çok hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Hem il merkezinde hem ilçelerimizde hem de köylerden mahallelere dönen yerlerdeki grup yolları ve mahalle içi yollardaki üst yapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Aynı zamanda da SASKİ’nin içme suyu ve yağmur suyu deşarjlarıyla ilgili ilçelerimizde, ilçe merkezlerimizde, İlçelerimizin bütün mahallelerinde bütün gücümüzle çalışıyoruz. Şu anda en yoğun çalıştığımız yerlerden bir tanesi ‘raylı sistem güzergahı’ yani Gar Kavşağı’ndan Tekkeköy’deki stada kadar yapmakta olduğumuz raylı sistem hattı. Bunun dışında 2017 olimpiyatlarına hazırlık ölçeğinde çeşitli spor alt yapılarına dönük tesislerin devamı içerisindeyiz. Bunlardan bir tanesi olan ‘Panorama 1919’ projesinin çalışmaları eski Yaşar Doğu Spor Salonu’nda başladı ve devam ediyor. Yine yıkılan Büyük Samsun Oteli bahçesindeki eski çok amaçlı salonun yeniden hayata kazandırılmasıyla ilgili restorasyon çalışmalarımız sürüyor. 2017 olimpiyatlarına yönelik olarak da Gençlik ve Spor Bakanlığımızın buz pateni, golf, okçuluk, atıcılık gibi tesislerinin yapımı da Batıpark’ta hızla devam ediyor. Bizler de bu çalışmaların koordinasyonunda bütün gücümüzle ve enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Her şey daha güzel bir Samsun’u, daha güzel bir geleceği çocuklarımıza bırakmak için. Bunun için mücadele ve koşuşturma içerisindeyiz. Allah hepimizi muvaffak etsin” diye konuştu.