Bodrum Belediyesi Bodrumspor, pazar günü Bodrum Şehir Stadında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta grubun güçlü rakiplerinden Denizli Sarayköyspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden B.B. Bodrumspor bu hafta evinde grubun güçlü ekiplerinden Afjet Afyonspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden B.B. Bodrumspor grupta 41 puanla namağlup liderliğini sürdürürken, rakibi Afjet Afyonspor ise 34 puan ile ikinci sırada bulunuyor. İki takım arasındaki mücadele Pazar günü saat 13:30’da Bodrum Şehir Stadında başlayacak.
B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya Afjet Afyonspor maçı öncesi yaptığı açıklamada 9 final maçından birine çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: “ Bizim için normal bir lig maçı yine. Takımızın rahat bir şekilde, kendinden emin bir bir şekilde maça hazırlanıyor. Zaten buradaki futbolcu arkadaşlarımıza bizim güvenimiz sonsuz. İyi bir arkadaşlık var, bir aile gibiyiz. Ben yine gerekeni sahada yapacaklarından eminim. Afyon takımıda bu işe ciddi yatırım yapmış bir ekip. Yıllarca 2’inci ligte, üst liglerde oynamış bir takım. Onlarda bu işe inanıyorlar ve hala şampiyonluk mücadelesinin içindeler. Güzel bir maç olacak. Ben seyircilerimizden artık, güzel bir futbol şöleni, çok güzel bir maç, havada güzelmiş onu da öğrendim, artık Bodrumsporumuza daha çok destek versinler. Ben buradan ayrıca Sarso’ya da teşekkür etmek istiyorum. Bodrumsporumuza yeni bir şarkı yaptı, inşallah onu da bu hafta stadda çalacağız. Giderek coşku artıyor, futbolun getirdiği güzellikler artıyor”
Başkan Karakaya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da kendilerine çok büyük destekler verdiğini belirterek; “Tabiki bizim bu güzellikleri yaşatmamızdaki en büyük etken tabiki Mehmet Kocadon gibi bir belediye başkanımızın olması. Bir tek Bodrumspor’a değil bütün spor kulüplerine sahip çıkması zaten kendisi sporun içinden gelen birisi. Bizim yorulduğumuz anlar oluyor, tükendiğimiz anlar oluyor, bazen moralimizin bozulduğu anlar oluyor ama ondaki bu spora olan destek, bizlerin herzaman arkamızda olan itici gücü bizlerin daha başarılı olmamızı sağlıyor. Ben burada sizlerin huzurunda ona tekrar teşekkür ediyorum. Tabi en büyük etkenlerden biri taraftarlarımızda deplasmanda olsun içeride olsun takımı çok güzel destekliyorlar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzellikler daha büyük başarıları hak ediyor. Bizde bizi destekleyenleri daha çok sevindireceğiz inşallah. Bunun en büyük adımlarından birini de inşallah bu Pazar evimizde Afyon maçında atacağız. Ben bütün Bodrumluları birlik beraberliğe şehrinin ilçesinin takımını desteklemeye davet ediyorum”
“HERKESİ MAÇA DAVET EDİYORUZ”
B.B. Bodrumspor’un başarılı oyuncularından Erkan Değizmez de, Pazar günü oynanacak karşılaşmaya bütün Bodrumluları davet ederek, şunları söyledi: “Takımın moral ve motivasyonu üst düzeyde şuan. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Afyon maçınada da diğer maçlardaki gibi çok iyi hazırlandık. Allah’ın izniyle bu maçı da alıp, büyük ihtimalle yolumuza lider bir şekilde devam edeceğiz. Taraftarlarımıza buradan, herkesi maça davet ediyorum. Bu hafta güzel bir şov yapalım. Yani herkese gösterelim bu grupta şampiyonun kimin olduğunu. Herkesi maça davet ediyoruz ve bekliyoruz”
EN YAKIN RAKİPLERDE ZORLU DEPLASMANLARA ÇIKIYOR
B.B. Bodrumspor’un Afjet Afyonspor dışında en yakın takipçileri Uşak Sportif Gençlikspor ve Muğlaspor. 33 puanlı Uşak Sportif Gençlikspor bu hafta deplasmanda grubun son sırasında bulunan 9 puanlı Selvioğluspor’a konuk olacakken, 32 puanlı Muğlaspor ise 16 puanlı Pamukkalespor’a konuk olacak.