Seçim çalışmalarına Ambar Mahalllesi, Keykubat Mahallesi ve Sakarya Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili adayı Yaşar Karayel, Parti’sinin Ambar Seçim bürosununda seçmenlerine hitap etti. Karayel, "7 Haziran’a az bir zamanımız kaldı. Mitingte geç saatlere kadar yağmur altında bizleri destekleyen hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Kayseri yine bu seçimdede üzerine düşeni yapacaktır" dedi.
Karayel Mitingte Başbakan Davutoğlu’nun, "Kayseri Yüksek Hızlı Trenin merkezi olacaktır" açıklamasının çok önemli olduğunu belirterek, "Şehrimiz bu konuda oldukça şanslıdır diyebiliriz. Yüksek Hızlı Tren dediğinizde, tüm yollar Kayseri’ye çıkacaktır. Ayrıca Kayseri hızlı tren konusunda, Karadeniz, Akdeniz ve Ege Bölgesinin kesişme noktası olacaktır. Bu bağlamda, Samsun’dan, Antalya’ya , Kayseri üzerinden geçecek. Yine İzmir’e Kayseri üzerinden geçisi sağlanacaktır. Bu üç bölgeyi birbirine bağlayacak Yüksek Hızlı Tren hattı, Cumhuriyetimizin 100 yıl dönümü olan, 2023 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Bu projenin toplam maliyeti yaklaşık 10 Milyar TL civarında olacaktır" dedi.
Seçim çalışmalarında Karayel’e , Milletvekili adayı Avşar Aslan, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.